Van rookie tot vuurmeester! - Het Vuur LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
Pague después con Klarna
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

¡Aproveche nuestro descuento! Ahora 10Descuento % en toda la tienda online* - Utilice el código springfire10

De novato a maestro del fuego

De novato a maestro del fuego

Het ultieme open vuur- en braaiboek

De lekkerste op houtvuur gemaakte recepten en technieken!

Fuel Your Passion For Fire!

Word een echte vuurmeester met dit enorm veelzijdige kookboek

Dit kookboek bevat heerlijke recepten voor de echte buitenkook fanaat!
De receptenindex is zeer uitgebreid en gecategoriseerd in:

Grill, spit Ceveman en braai
Dutch oven en potjiekos
Koffie
Sauzen

Terug naar de basis

Fikkie stoken, grillen en koken op een houtvuur

Na het lezen van dit boek kun je zelf aan de slag met authentiek buiten koken, fikkie stoken en grillen op echt vuur.
Lees gauw verder hoe je een vuurplaats inricht, welk hout je het beste kunt gebruiken,
hoe je veilig stookt en met welke accessoires je de verschillende technieken toe past.

De 60 gevarieerde recepten in dit kookboek zijn gebaseerd op het gebruik van diverse technieken en accessoires
zoals gietijzeren pannen, een cuenco de fuego of een braai met vuurring.

Asador vaquero a pelo

In plaats van High-tech apparatuur te gebruiken ga je volledig 'Old skool' terug naar de basis.

To braai or not to braai, there is no question!

Dit is een houtgestookt kookboek!
Jeroen en Harry nemen je mee in de wereld van het ultieme buiten koken op echt vuur.
Voor de meeste Nederlanders is de barbecue een containerbegrip voor buitenkoken of een snel gegrild stukje vlees.
Barbecue voor Amerikanen is garen op een lage temperatuur van grote stukken vlees of hele varkens in een gesloten smoker.
Dit is zeker niet te versmaden maa het is geen braai!
Het samenzijn tijdens een Amerikaans BBQ event heeft wel dezelfde sfeer en vibe,
maar ook in de Zuid-Amerikaanse asado en churrasco of Oost-Europeze Shashlik. Het gaat niet alleen om de bereiding en de maaltijd, maar om als familie of vrienden samen te zijn bij het vuur.

Cocinar al aire libre es aún más fácil con estas pinzas vaqueras.

Groenten, vis of vlees

Fuera, ¡todo sabe mejor!

Bij het bereiden van eten op houtvuur is de keuze en kennis van de ingrediënten net zo belangrijk
als de techniek van het grillen of de manier van stoken.
Plant-based is een vrij nieuwe term, vooral in de wereld van het buitenkoken!
De laatste jaren vindt er een inhaalslag plaats als het om plantaardige ingrediënten gaat.
En el Ultieme open vuur- en braaiboek leer je diverse technieken om de lekkerste gerechten te bereiden!

Verras jouw gasten met de lekkerste gerechten bereidt op echt houtvuur!

Otros también compraron