Hartige popcorn met rozemarijn & parmezaan voor bij de borrel - Het Vuur LAB.
Cargador Laboratorio de incendios
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75 euros
Pinzón
in3 pagos sin intereses también para los empresarios

Aproveche ahora el descuento 10% en toda la tienda online* - Utilice el código springfire10

Palomitas saladas con romero y parmesano para acompañar las bebidas

Zet eens wat anders op tafel tijdens het borreluurtje!

Deze hartige popcorn uit de Dutch oven is makkelijk te bereiden

De combinatie van parmezaanse kaas, rozemarijn en zeezout gaat ontzettend lekker samen met de popcorn.
Serveer in een mooi kommetje en smullen maar!

Sigue leyendo y disfruta haciéndolo tú mismo.
Disfrute de su comida.

Wat heb je nodig voor de parmezaan rozemarijn popcorn?

Onderstaande tools zijn handig om te gebruiken:

Enciende la barbacoa para cocinar al aire libre y prepara pronto las palomitas más sabrosas.

¿Cómo se hacen estas deliciosas palomitas?

Encienda la cocina de exterior BBQ para que esté a buena temperatura.
Ponga el horno holandés en el fuego y vierta el aceite de oliva.
Zodra de aceite de oliva glinstert, voeg je de geperste teentjes knoflook en 2 verse takjes rozemarijn toe. Fruit tot ze geurig zijn.
Retirar las ramitas de romero y los dientes de ajo y reservar.
Doe wat popcorn in de dutch oven en dek af. Voeg de rest van de popcorn toe zodra ze gepoft zijn en roer om, om ze met olie te bedekken.
Dek af met het deksel en laat een kleine opening zodat de stoom kan ontsnappen.
Luister tot het knallen afneemt en haal van het vuur, zorg ervoor dat je het niet te lang aan laat staan, want dan verbrandt de popcorn gemakkelijk.
Picar y añadir el romero.
Voeg parmezaanse kaas, zout en extra olijfolie naar smaak toe. Meng en serveer warm. Eet smakelijk!

Wie ga jij verrassen met deze lekkere hartige popcorn?