Volg jij het VUUR LAB. al op TikTok? - Het VUUR LAB.®
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Februar-Rabatt bei der VUUR LAB. 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Februar10

Folgen Sie bereits dem VUUR LAB. auf TikTok?

Folgen Sie bereits dem VUUR LAB. auf TikTok?

Inspiratie, kookvideos en recepten: het TikTok account van VUUR LAB.!

TikTok op telefoon
Wat is TikTok?

TikTok is een app die begon onder een andere naam: Musically. Op de app werd er voornamelijk geplaybackt op verschillende liedjes. De app kreeg na een tijd een ander uiterlijk én een andere naam: TikTok. Het playbacken veranderde langzaam in dansen en het dansen in comedy videos. Inmiddels is TikTok een app waarop je van alles kan vinden en wordt het zelfs gebruikt als een soort zoekmachine. Mensen googlen voortaan niet meer hoe een restaurant eruit ziet, ze bekijken het op TikTok! Even stiekem binnen kijken... zo krijg je een veel beter beeld!

De app is nu voornamelijk bekend onder jongeren, maar ook oudere doelgroepen maken hun opmars. De app biedt een gevarieerd aanbod aan filmpjes en past jouw home pagina, jouw 'for you page', aan aan jouw interesses. Zo krijg je alleen te zien wat jij graag wil zien. Ben je dol op lekkere, maar makkelijke recepten? Dan is de kans dat je een filmpje van het VUUR LAB. op jouw for you page krijgt redelijk groot ;)

Op het account van VUUR LAB. delen wij o.a. recepten (makkelijk en lekker), inspiratie videos, tips, cadeautips... Heb jij nog leuke ideeën voor op ons account? Je mag ons altijd een berichtje sturen of mailen op marketing@vuurlab.nl!

TikTok pagina van het VUUR LAB.
Blijf op de hoogte van de laatste food trends, recepten en inspiratie!

Je kan het VUUR LAB. gratis volgen op TikTok. Je moet eerst wel even een account aanmaken. Hoe je dat doet, vertellen je in een snel stappenplan:

Installeer de app TikTok op jouw telefoon, tablet of open het op jouw computer,
Maak een account aan. Dat kan doormiddel van verschillende social media, je telefoonnummer of email adres,
Je account is aangemaakt! Je kan nu alle videos kijken die door de app worden aangeboden,
Je hebt standaard een openbaar account op TikTok. Je kan je account op privé zetten door instellingen > privé-account te gaan,  
Voeg een leuke profielfoto en biografie toe. Nu is jouw account klaar en kan je zelfs eigen videos opnemen mocht je dat leuk vinden!

Om het VUUR LAB. te volgen op TikTok, kan je de volgende stappen doorlopen:

Telefoon/tablet: ga naar het vergrootglas rechtsboven in je scherm en tik in de zoekbalk 'vuur_lab'. Als het goed is komt dan ons account te voorschijn. Om ons te volgen klik je op het poppetje naast het vakje 'bericht'.
Computer: ga bovenin in het midden van je scherm naar 'zoek accounts en videos'. Tik in de zoekbalk 'vuur_lab'. Als het goed is komt dan ons account te voorschijn. Om ons te volgen klik je op het poppetje naast het vakje 'bericht'.
Andere social media

Naast TikTok hebben wij ook andere social media kanalen:

Instagram:

@vuur_lab

Facebook:

Das FIRE LAB.

Pinterest

/vuurlab

Spotify

VUUR LAB.