Le Croissaumon: culinaire zalm met een Franse flair - Het Vuur LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Profitieren Sie von unserem Rabatt! Jetzt 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Frühlingsfeuer10

Verras jouw gasten met un Croissaumon

Welkom op de recepten pagina!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en introduceren daarom graag de Croissaumon. Een verrassend uniek gerecht, ideaal voor pasen!

Geef jouw brunch een culinaire twist!

Bereid de zalm voor door een extra huidlaagje te creëren met zout en heerlijke vis kruiden. Gril tegelijkertijd de rookplankjes aan op de Kochherd om de aromatische geur en smaak al aan te wakkeren. Door de zalm vervolgens op de rookplankjes te laten grillen krijgt de vis een verfijnde, zoete en spicy rooksmaak. Maak jouw croissaumon af met een vleugje Zaanse mayonaise, spinazie en ei. Voor de liefhebbers kan de toevoeging van avocado ook nog zorgen voor een extra romige sensatie!

Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!

Wat heb je nodig voor deze unieke Croissaumon?

Lachs
Zitrone
Croissant
Eier
Spinat
Zaanse mayonaise
Avocado (voor de liefhebbers)
Briketts, Holzkohle und Anzündhölzer

Vorbereitung

Kook alvast wat eieren.
Legen Sie den Brikettrost in den BBQ-Ofen für den Außenbereich.
Füllen Sie den Grillanzünder mit Kohlen, Briketts und Anzündholz und warten Sie etwa 20 Minuten, bis er bereit ist, den Grill anzuwerfen.
Leeren Sie die Grillanzünder auf den Brikettrost.
Plaats de grillrooster op de BBQ en gril de rookplankjes alvast een paar minuten aan (temperatuur van ongeveer 150 graden)
Snij de citroen in plakjes.
Bereid de zalm voor door er wat zout en vis-a-vis viskruiden overheen te strooien.
Leg 2 plakjes citroen op de zalm.
Verplaats de zalm op de rookplankjes en leg ze op de grillrooster voor ongeveer 20 minuten (houd de zalm tussendoor in de gaten).
Haal de rookplakjes weer van de grillrooster af, snij de zalm en maak de croissant open.
Decoreer de croissant met wat Zaanse Mayonaise en 3 of 4 verse spinazie blaadjes.
Leg de zalm op het spinazie 'bedje' en snij het ei in plakjes voor daarbovenop!
Maak de croissant af en serveer het gerecht op een mooi bord.  
Voor de liefhebbers; voeg wat avocado toe.