Recept geroosterde wortelen, pastinaak & zoete aardappel - Het Vuur LAB.
Lader Brandlabor
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €*
Fink
in3 zinslose Zahlungen auch für Unternehmer

Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Frühlingsfeuer10

Rezept Gebratene Möhren, Pastinaken & Süßkartoffel

Maak dit lekkere en voedzame gerecht in de Oven Dish van Weltevree

Geniet van kleurrijk & smaakvol buiten koken 

Hou je net als ons van lekker en voedzaam eten?
Maak dan dit lekkere Oven Dish gerecht van Weltevree!
De geroosterde wortelen, pastinaak en zoete aardappel maak je met gemak in de Outdooroven alles-in-één buitenhaard.
Heerlijk als bijgerecht tijdens jouw barbecue- en buitenkook avonturen.

Veel buitenkook plezier en alvast eet smakelijk!
Lesen Sie bald weiter.

Wat heb je nodig voor 6 porties

Ingrediënten Oven dish gerecht wortel pasitnaak zoete aardappel

Zutaten:

6 Pastinaken
6 Möhren
1,2 kg Süßkartoffeln
2 rote Zwiebeln
3 Zweige Thymian
3 Zweige Rosmarin
Olivenöl
Salz und Pfeffer

Verbrauchsmaterial:

Hoe maak je dit lekkere Oven Dish recept van Weltevree?

Heizen Sie den Outdoor-Ofen rechtzeitig an, damit er eine gute Temperatur hat.

1. Schil de wortelen, aardappelen en pastinaken. Snijd in stukken van ongeveer dezelfde grootte. Snijd de uien in ringen van 1,5 cm.
2. Meng de groenten en uiringen met de verse tijm en rozemarijn. Besprenkel rijkelijk met olijfolie om ervoor te zorgen dat alles goed bedekt is. Voeg dan zout en peper naar smaak toe en schep alles door elkaar.
3. Verdeel gelijkmatig over een of twee borden en plaats in de Outdooroven.
4. Controleer na 10-15 minuten en schep de groenten voorzichtig om. Rooster nog 10-15 minuten tot de groenten zacht zijn.
Backofen Schale Außenofen Weltevree

Heerlijk als bijgerecht tijdens jouw barbecue- en buitenkook avonturen!