Black Angus Burger à la VUUR LAB. - Het Vuur LAB.
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Finch
Płać później za pomocą Klarna
Finch
w3 nieoprocentowane płatności również dla przedsiębiorców

Skorzystaj z naszej zniżki! Teraz 10% zniżka na cały sklep internetowy* - Użyj kodu springfire10

De Black Angus Burger: Smaakvol en stevig!

Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Czy macie jakiś smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.

Deze smakelijke burger valt bij iedereen goed in de smaak!

Zet de BBQ buiten, kookkachel aan en bak de lekkerste Black Angus Burgers op de bakplaat met een rood uitje en een smakelijk burgersausje! Met dit recept kan je iedereen blij mee maken.
Wij maakten dit recept voor vier personen.
Met wie ga jij genieten van deze heerlijke Burgers?

P.S. bekijk ook onze andere recepten op onze strona z przepisami!

Wat heb je nodig voor deze heerlijke Black Angus Burgers?

Vier personen:

4 Black Angus Burgers
4 Hamburger broodjes (met sesamzaad)
2 Gesneden Rode uitjes
Oliwa z oliwek om in te bakken
Zout en peper naar smaak
Voor de saus: mayonaise, augurken, ketchup en mosterd
Hout om de kachel mee te stoken, of (kokos) briketten

Przygotowanie

Steek de BBQ buiten kookkachel aan en wacht ongeveer 20 minuten totdat je een mooi vuurtje hebt met kolen.
Leg de bakplaat op de buiten kookkachel
Doe er een scheutje oliwa z oliwek op en wacht tot de olijfolie warm is
Leg de Black Angus Hamburgers op de bakplaat
Strooi er wat zout overheen en peper
Laat de burgers even lekker bakken en draai ze na circa 2 minuten om
Leg de gesneden rode ui ook op de bakplaat en doe er nog een scheutje olijfolie overheen en wat peper en zout. Roer de uien lekker door en bak ze rondom gaar.
Na circa 3 minuten draai je de burgers nog een keer om (let op dat het het niet te hard gaat, je kookt met echt vuur!)
Haal alles van de plaat af en bak de hamburgerbroodjes nog even op de bakplaat zodat ze een beetje knapperig zijn
Beleg de hamburgerbroodjes met een lepel saus, daarna een lepel gebakken rode uien en beetje ijsbergsla, leg de hamburger erbovenop en herhaal de saus, uien en sla. Serveer op een mooi znak! EET SMAKELIJK :)