Veggie Habibi Pumpkin - Het VUUR LAB.
Brandlaboratorium för lastare
Icon Brands
Fri frakt från 75 euro
Finch
Betala i efterhand med Klarna
Finch
in3 räntefria betalningar även för företagare

Utnyttja 10% rabatt nu på hela webbshoppen* - Använd kod herfstvuur10

Laat je smaakpapillen dansen met dit heerlijke herfstrecept

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken van deze Habibi Pumpkin in het grillrooster op de BBQ buiten kookkachel van het VUUR LAB.

 

Recept

Har du också ett gott recept? Och skulle du vilja dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Kolla in våra andra recept på vår sida med recept!

Vad behöver du?

Ingredienser:

Biologische pompoen
Habibi Veggie kruiden
Olivolja

Tools:

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Förberedelse

Hoe maak je deze heerlijke Habibi Pumpkin?

Steek de VUUR LAB. BBQ Buiten kookkachel aan en laat de temperatuur op ongeveer 200 graden komen.
Snij de Biologische pompoen in plakken van circa 1,5 a 2 cm dik
Leg de pompoen in een schaal en bestrooi met de habibi veggie kruiden en sprenkel er wat olijfolie overheen. Meng de kruiden met de olie over de pompoen.
Open het vis grillrooster en leg de plakken pompoen ertussen
Plaats het vis grillrooster met de pompoen op het warme grillrooster, hou de temperatuur in de BBQ buiten kookkachel rond de 200 graden
Rooster totdat de pompoen mooi zacht is en een gekarameliseerde bruine kleur heeft.
Genieten maar!