Din varukorg är tom
Rabatt i mars på VUUR LAB. 10% rabatt på hela webbutiken* - Använd koden springfire10
Recept
Kryddig brysselkål med höstpotatis och veggie moonshine
Herfst op een bord: een heerlijk recept met een pittig randje
Välkommen till sidan med recept! Vi letar alltid efter goda recept.
Har du ett gott recept? Och vill du dela det med oss?
Skicka oss ett e-post och vi lade ut den på nätet.
Boordevol smaakcombinaties
Opzoek naar een heerlijk, maar makkelijk herfstrecept? Dan is dit recept met spruitjes en rode peper perfect voor jou! Naast dat dit gerecht vol vitamines zit, is het ook nog eens mega lekker. I detta blog hebben we het recept stap voor stap beschreven. Er zit ook een filmpje bij, hierin laten wij zien hoe wij dit gerecht hebben bereid op onze buiten kookkachel!
Geniet met elkaar van buiten koken en heerlijk vers bereidt eten met de buiten kookkachel van het VUUR LAB.
Ingredienser
Rode uitjes
Spruitjes
Één grote, zoete aardappel
Vegetarische maantjes (verkrijgbaar bij o.a. EkoPlaza)
Een rood pepertje
Ketjap
Leuke herfstvormpjes
Bakplåt + bakpapier
Trä