Dark 'n Stormy á la VUUR LAB. (met Swedish Tonic Ginger Beer) - Het VUUR LAB.®
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Icon Kuchnie zewnętrzne
Ekspert w dziedzinie gotowania i ognisk na świeżym powietrzu
Finch
Płać później za pomocą Klarna

Wrześniowa zniżka w VUUR LAB. - 5% rabat na cały sklep internetowy* - Użyj kodu Nazomerkriebels5

Makkelijk en ontzettend lekker!

Witamy na stronie z przepisami! Zawsze szukamy smacznych przepisów.
Czy macie jakiś smaczny przepis? I chciałbyś się nim z nami podzielić?
Wyślij nam email i umieściliśmy go w sieci.

Deze cocktail is ook zonder professioneel gerei heel makkelijk te bereiden!

Cocktails: feestelijk om te maken en te drinken. Of je nu een feest organiseert, lekker een avondje op te bank gaat doorbrengen of gewoon zin hebt in iets lekkers, maak dan eens onze Dark 'n Stormy! Bereid met de lekkerste Ginger Beer smaak van Swedish Tonic. Het bereiden duurt niet langer dan 10 minuten. Benieuwd naar het gehele recept? Lees dan gauw verder!

 

Stap voor stap

Als eerst beginnen we met de voorbereidingen. We snijden een limoen doormidden: 1 gebruiken we voor het sap en 1 gebruiken we voor de garnering. Daarna meet je 40 ml donkere rum af. Zet het glas neer en vul deze met ijsblokjes (niet te veel, anders gaat het overstromen). Pers nu de halve limoen uit boven het glas. Ieder glas is natuurlijk anders, dus je moet thuis even bekijken hoeveel er van de Swedish Tonic precies in jouw glas past, maar bij ons was dit 1 heel flesje. Roer vervolgens het limoensap en de Swedish Tonic door elkaar met een lepel. Als dit klaar is kan je de 40 ml donkere rum toevoegen. Maak een kleine inkeping in het overige partje van de limoen en plaats deze als garnering op het glas. Voila!

Wat heb je nodig voor een deze Dark 'n Stormy?
Szkło
Een dunne lepel
Een gerei om 40 ml in af te meten (een goede inschatting telt ook)
Een limoen
Donkere rum
IJsblokjes
Swedish Tonic Ginger Beer