ACTIE: BBQ | Buiten kookkachel set met GRATIS grill rooster! - Het VUUR LAB.®
Ładowarka Laboratorium pożarowe
Icon Kuchnie zewnętrzne
Ekspert w dziedzinie gotowania i ognisk na świeżym powietrzu
Icon Brands
Darmowa wysyłka od 75 euro
Finch
Płać później za pomocą Klarna

Marcowa zniżka w Fire LAB. - 5% rabat na cały sklep internetowy* - Użyj kodu Wiosenna gorączka5

ACTIE: BBQ | Buiten kookkachel set met GRATIS grill rooster!

ACTIE: BBQ | Buiten kookkachel set met GRATIS grill rooster!

Onze buiten kookkachel is van alle gemakken voorzien!

Zestaw do gotowania na wolnym powietrzu BBQ + GRATIS ruszt do grillowania
Buiten koken was nog nooit zo leuk!

Wat kook jij het liefst? Op onze buiten kookkachel hebben wij al veel diverse gerechten bereid: van vegetarische hamburgers tot pannenkoeken tot croquelle schelpen! Je kan jouw buiten kookkachel compleet maken met verschillende, toffe accessoires. Zo hebben wij bakplaten, grill roosters, heksenketels, plancha's, en paella pannen. Met deze exclusieve korting krijg je dus bij een buiten kookkachel set een GRATIS grill rooster! Zo kan jij de lekkerste zalm, vleesgerechten of groentes grillen. Bon appetit!

grillrooster met spies
Ons favoriete grill rooster

Onze grill roosters zijn te verkrijgen in een zwarte kleur. Ze zijn gemaakt van geëmailleerd staal en daardoor perfect te gebruiken tijdens het buiten koken. De grill roosters zijn te verkrijgen in verschillende diameters: ø31, ø36 en ø39. Zo is er voor iedere kachel een bijpassend grill rooster! Tip van ons: gebruik een rookplankje op jouw favoriete rooster. Leg er bijvoorbeeld een stukje zalm op en laat deze roken op ons rookplankje. Een heerlijke smaak is gegarandeerd!

THE SECRET INGREDIENT IS ALWAYS LOVE...

...maar een recept kan ook verrassend goed van pas komen! Op onze recepten pagina vind je verschillende, lekkere recepten voor op onze buiten kookkachel. Onze kachels zijn makkelijk op te stoken met hout en dat geeft ook nog eens een gezellig sfeertje. Terwijl je kookkachel aan het opstoken is, kan jij rustig de groentes snijden en het vlees- en vis voorbereiden. Als je klaar bent met koken, dient onze buiten kookkachel ook prima als vuurplek. Verzamel vrienden- en familie, schenk wat lekkers in en geniet van een knisperend vuurtje.

Welkom in ons Experience Center!

Wil je onze buiten kookkachels en grill roosters in het echt komen bekijken? Dat kan! Maak een afspraak via 085-0608418 of mail ons op info@vuurlab.nl. Je kan ook een afspraak maken via deze knop. Samen kunnen we kijken naar de mogelijkheden en ontvangen we je graag in ons Experience Center!

Foto_opendag_uitleggen