Ervaar tijd op een zinvollere manier met een zonnewijzertafel - Het Vuur LAB.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Maak nu gebruik van 10% korting op de gehele webshop* - Gebruik code zomervuur10

Ervaar tijd op een zinvollere manier met een zonnewijzertafel

Ervaar tijd op een zinvollere manier met een zonnewijzertafel

Leef in het moment en volg het ritme van de zon

Deze handige tafel komt tot leven door zonlicht!
Met de Zonnewijzertafel geniet je van de luxe om meer in het moment te leven met het ritme van de zon.

"Het gaat niet om tijd in de zin van tijdwaarneming, maar om tijd in de zin van verbinding met het buitenleven en momenten die voor jou belangrijk zijn."

Umut Yamac
- Ontwerper Zonnewijzer tafel Weltevree

Table cadran vert Weltevree

De zonnewijzertafel  is een unieke combinatie tussen een tafel, en een zonnewijzer

Kom de zonnewijzertafel bewonderen in het Experience Center!
Maak een afspraak via info@vuurlab.nl of bel: 085-0608418.

Een zonnewijzer voor overal ter wereld!

Deze universele zonnewijzer op het tafelblad kan overal ter wereld worden ingesteld om te functioneren en verbindt de tafel met de natuur!

Het biedt een langzamere en meer ruimtelijke benadering van tijd, een die dichter bij ons natuurlijke ritme ligt. Met de meegeleverde spelden kun je je belangrijke momenten op de dag markeren: bijvoorbeeld ontbijt, koffiepauze of wanneer de kinderen thuiskomen van school. Hiermee kun je de zonnewijzertafel zoveel personaliseren als je wilt.

In tegenstelling tot andere horizontale zonnewijzers wordt de Weltevree Zonnewijzertafel niet beperkt door de locatie, maar werkt deze voor verschillende locaties in de wereld. Het kan worden gebruikt en aangepast aan waar je ook bent in de wereld.

Hoe werkt de Zonnewijzertafel?

De bovenste gnomon is instelbaar afhankelijk van de breedtegraad en vervolgens heeft de tabel een hele reeks markeringen die betrekking hebben op verschillende delen van de wereld. Het is één ontwerp om op meerdere plaatsen te werken.

Op de tafel zelf kun je met de markeringen je eigen notie van tijd markeren. Met behulp van deze reeks pinnen kan de gebruiker zijn tafel aanpassen om specifieke momenten te markeren. Het gaat niet om tijd in de zin van tijdwaarneming, want daar hebben we allemaal horloges of telefoons voor. Het gaat meer om tijd in de zin van verbinding met de buitenwereld en momenten die belangrijk of betekenisvol voor je zijn.

Een geweldige tafel - zelfs als de zon niet schijnt

Wanneer er geen zon is, wordt de table de cadran solaire slapend, wachtend om door de zon te worden geactiveerd.

Door zijn multifunctionele oorsprong verliest het zonnewijzer tafeltje nooit zijn functie, omdat het goed dient als een goede bijzettafel om binnen of buiten te gebruiken.

Het gepoedercoate aluminium materiaal voegt nog een bonus toe: het is volledig onderhoudsvrij en gemakkelijk schoon te maken.
Gewoon schoonmaken met water en een zachte doek.

Gebruik deze tafel binnen of buiten.

Vivez au rythme du soleil et détendez-vous dans votre chaise longue.

Belangrijke momenten vastleggen

De Zonnewijzertafel verbindt de ervaring van de tijd terug met de zon en de natuur. Wanneer de zon niet schijnt, wordt de zonnewijzer slapend, wachtend om door de zon te worden geactiveerd.

Le site Zonnewijzertafel is niet bedoeld ter vervanging van onze moderne manier om de tijd bij te houden. Zoals Umut Yamac (ontwerper) zegt: "Het gaat niet om tijd in de zin van het meten van tijd; het wordt tijd in de zin van verbinding met de buitenwereld en momenten die voor jou belangrijk zijn." U kunt de meegeleverde pinnen gebruiken om de tafel aan te passen en specifieke momenten in de tijd te markeren die belangrijk voor u zijn. Daarbij biedt de Zonnewijzertafel een langzamere en ruimtelijkere manier van denken over tijd door deze terug te koppelen aan je omgeving en de elementen. Kortom, het verbindt de gebruiker op een nieuwe manier met de natuur.

De Bended Lounger is een perfecte aanvulling bij de Zonnewijzertafel

Le site Chaise longue pliée is onderdeel van de Bended Series. Door het slimme aluminium ontwerp wiebelt de lichtgewicht loungestoel niet en kan deze met gemak door de tuin worden verplaatst. De producten in de Bended Series hebben een poedercoating, waardoor ze vrijwel onderhoudsvrij zijn.

Verkrijgbaar in twee kleuren: Grijs en groen.