Hospitality Concepts - Le laboratoire d'incendie.
Laboratoire d'incendie du chargeur
Marques d'icônes
Livraison gratuite à partir de 75 €*
Finch
Payer après coup avec Klarna
Finch
en3 paiements sans intérêts également pour les entrepreneurs

Profitez de notre réduction ! Maintenant 10Réduction % sur l'ensemble de la boutique en ligne* - Utilisez le code feu de printemps10

Horeca Concepten bij het VUUR LAB.

Beleving; het onmisbare ingrediënt!

Découvrez les concepts d'hospitalité de la VUUR LAB.® et surprenez vos invités en plein air 365 jours par an !
Les attentes des visiteurs d'un restaurant ou d'un hôtel ont énormément changé.
Uitstekende service en uitstekend eten zijn de norm geworden.
Tegenwoordig draait het steeds meer om de beleving.

Choyez vos invités avec le Show Cooking et une expérience culinaire éblouissante en plein air.

Rendez la visite de votre entreprise de restauration encore plus spéciale pour vos invités et offrez-leur une expérience olfactive et gustative en plein air.
Wij helpen je graag om jouw gasten een ultieme terrasbeleving te geven.

Ontdek nu de unieke horeca concepten bij het VUUR LAB.
Wij helpen je graag om een ultieme terrasbeleving te creëren.

Ethimo heeft prachtige horeca modules voor jouw restaurant

Eigentijds koken op een creatieve, ontspannen manier!

Phil is een onconventioneel design dat dankzij de speciale 'nomadische' configuratie het concept van outdoor entertainment benadrukt,
en niet alleen het verhaal vertelt van een originele manier om Outdoor settings te personaliseren, maar ook van genieten van eigentijds koken op een creatieve, ontspannen manier.

Wij hebben drie modules in de collectie van Ethimo!
Deze zijn zeer geschikt voor Show Cooking op het terras.

salade_par_cours

Ontdek de VUUR LAB. Outdoor Cooking & BBQ collectie:

Grillades sur la terrasse avec le Tabl'O d'OFYR

OFYR Tabl'O fait passer les grillades de table au niveau supérieur !

Met deze prachtig ontworpen Tabl'o tafel grill voor buiten die verhit wordt met kokosbriketten (ruiken en roken niet) kunnen diverse concepten toegepast worden. Zoals gasten die hun eten van een buffet halen en zelf op tafel bereiden. Of een chef die aan tafel grillt.