Musthaves voor de kerstborrel - Het VUUR LAB.®
Cargador Laboratorio de incendios
Icon Cocinas de exterior
El experto en fuegos y cocina al aire libre
Marcas icono
Envío gratuito a partir de 75
Pinzón
Pague después con Klarna

Descuento de abril en el Fire LAB. - Descuento 5% en toda la tienda online* - Utilice el código Fiebre primaveral5

Musthaves voor de kerstborrel

Musthaves voor de kerstborrel

Borreltips, diptips en vuurtips voor onvergetelijke feestdagen!

Culinair Outdoor genieten van de decembermaand

Maak je decembermaand extra feestelijk en organiseer een Outdoor feestje met culinaire hapjes van de bakplaat!
Met de Outdoor Cooking Stove van het VUUR LAB. kun je met gemak warme Fingerfoods bereiden.
Alle gasten kunnen rondom het vuur genieten van de warmte van het vuur.

Je kunt bijvoorbeeld lekkere Samosa's opwarmen van Soto. Dit zijn Indiase groentepakketjes gevuld met aardappelblokjes, courgette, erwtjes en een heerlijke combinatie van smaakvolle kruiden. Verwarm ze in een beetje bakolijfolie op de bakplaat voor een extra knapperig korstje.

Daarnaast kun je bijvoorbeeld warme bruschetta's, mini pizza of spiesjes met kip en groenten bereiden.

 

Dip met de lekkerste aioli ever!

Este increíble Alioli de bacon y arce mag niet ontbreken tijdens jouw kerstborrel!

Voor iedereen die hunkert naar de betoverende smaak van echte bacon en zoete ahornsiroop is dit een mega lekkere en verrassende smaakmaker.
Útil desde el almuerzo hasta la cena, este alioli añade un gran sabor a sándwiches, hamburguesas y carnes a la parrilla. ¡Que aproveche!

Kerstborrel met smaakvolle truffel kaasfondue

Degustación de tres tipos de fondue de queso en lata

Heb jij zin om echt uit te pakken tijdens jouw feestje of kerstborrel? Dan is kaasfondue in blik een heerlijk product om op tafel te zetten. Kant-en-klaar. Snel en makkelijk te bereiden. Je kunt kiezen uit drie varianten: Hollandse, Italiaanse Trufa en Franse Blauwader kaasfondue.

Varieer met gezonde kaasfondue dippers en je hebt een exclusief en zeer smaakvol hapje voor bij de borrel.

Verras je gasten met verse Sushi & Tomasu soja saus