Pimientos de Padron op de BBQ! - Het Vuur LAB.
Loader Fire Lab
Icon Brands
Free shipping from €75*
Finch
Pay afterwards with Klarna
Finch
in3 interest-free payments also for entrepreneurs

Take advantage of 10% discount now on the entire webshop* - Use code nazomer10

Zet de BBQ buiten kookkachel alvast aan!

Welkom op de recepten pagina van het VUUR LAB.
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag dit lekkere recept voor het maken deze Pimientos de Padron op de BBQ buiten kookkachel in een gietijzeren grillpan.

Recept van het VUUR LAB. !

Heb je ook een lekker kampvuur recept? En wil je het met ons delen?
Send us a email and we put it online.
Check out our other recipes on our recipes page!

What do you need?

Ingredients:

Bakje Padron pepers
Olive oil
BBQ tang of spatel
(zee)zout

Geniet van de heerlijke geur tijdens het bereiden en bakken!

Preparation

Hoe maak je deze heerlijke Pimentos de Padron?

Zet de BBQ buiten kookkachel aan of andere vuurplaats zodat deze goed op temperatuur is.
Doe de padron pepers in een pan met olijfolie, wij gebruikten dit keer onze Cast iron grill pan.
Roer regelmatig, tot ze aan alle kanten bruin en licht gekaramelliseerd zijn.
De pepers moeten zacht worden, maar nog steeds een beetje knapperig zijn.
Ongeveer 5-7 minuten in een pan op middelhoog vuur.
Strooi vervolgens naar smaak (zee)zout over de pepers en serveer direct.