Ihr Warenkorb ist leer



November-Rabatt bei der VUUR LAB. 5% Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden WinterBBQ5



Einzigartige Bewirtungskonzepte auf der VUUR LAB.
Verras jouw gasten 365 dagen per jaar buiten!
Entdecken Sie die einzigartigen Bewirtungskonzepte des VUUR LAB. und überraschen Sie Ihre Gäste an 365 Tagen im Jahr im Freien!
Verwen je gasten met Show Cooking en een spetterende buitenkook beleving
Uitstekende service en uitstekend eten zijn de norm geworden
Het verwachtingspatroon bij een bezoek aan een restaurant of hotel is enorm veranderd.
Uitstekende service en uitstekend eten zijn de norm geworden. Tegenwoordig draait het om de beleving. Verwen je gasten op Show Cooking en een spetterende buiten beleving. Maak het bezoek aan jouw horeca bedrijf extra speciaal voor jouw gasten en trakteer op een geur- en smaakbeleving in de buitenlucht.
Verwöhnen Sie Ihre Gäste mit Show Cooking
XL Outdoor Cooking met de alles-in-1 buiten kookkachel
Heb jij een restaurant met tuin of terras?
Organiseer je evenementen voor groepen? Breng dan extra sfeer met deze XL BBQ Buiten kookkachel!
Machen Sie es sich mit diesem Multitalent besonders gemütlich und bereiten Sie Ihren Gästen mit Leichtigkeit die leckersten Gerichte zu.
Bestel ook de bijpassende extra accessoires om de buitenkook beleving nog mooier te maken.
Für dieses Multitalent haben wir eine Reihe von zusätzlichem Zubehör.
Je kunt kiezen uit onder andere een heksenketel, een grote bakplaat en een brikettenrooster XL!
Machen Sie eine leckere Paella für 30 Personen!
Während einer Veranstaltung bereiten Sie im großen Hexenkessel problemlos 30 Liter Suppe oder einen leckeren Glühwein zu, und wie wäre es, wenn Sie gleich Paella für 30 Personen zubereiten? Das ist alles möglich!
Creëer een fijne VIBE op jouw terras!
Wij helpen je graag met het inrichten van het exterieur & interieur
Creëer een fijne VIBE op jouw terras met de horeca concepten des VUUR LAB.
Graag komen we op locatie om de binnenruimte van jouw horeca zaak te bekijken om zo de buitenruimte aan te laten sluiten in dezelfde stijl. Uiteraard kan dat ook andersom. Dan bekijken we de buitenruimte en maken we een voorstel om de binnenzijde een upgrade te geven.
Wij werken samen met een grote interieur bouwer.
Rookplanken voor restaurants, cateraars en traiteurs
Serveer de gerechtjes direct op de rookplank
Trakteer jouw gasten op een geur- en smaakbeleving!
Je kunt het cederhouten Raucherbrett gebruiken om vis of vlees op te bereiden.
Zoals o.a.: Zalm, coquille, asperges met parmaham, kabeljauw of probeer eens een lekker kaasje zoals bijvoorbeeld camembert.
Wij vinden het heerlijk om van alles uit te proberen en te experimenteren. Asperges & coquilles zijn onze favoriet!
Voor restaurants, cateraars en traiteurs zijn de rookplanken extra leuk om de gerechten direct te serveren op de plank!
Tapas rookplankjes Western Red Cedar
Informeer naar de mogelijkheden. info@vuurlab.nl