Ihr Warenkorb ist leer
Nutzen Sie jetzt den 10%-Rabatt auf den gesamten Webshop* - Verwenden Sie den Code Herbstfeuer10
Rezept
Gegrilde gamba's boven het vuur!
Het gerecht is pas echt compleet met de toevoeging van Chimichurri!
Een makkelijk en smaakvol BBQ gerecht voor jouw buitenkook avonturen
Willkommen auf der Seite mit den Rezepten!
We zijn altijd opzoek naar lekkere recepten en delen daarom graag de Gegrilde Black Tiger gamba's met Chimichurri.
Iwan van OER BBQ maakte dit gerecht voor ons tijdens de opname van de eerste aflevering van het derde seizoen van Feiertage sind, wie man feiert!'. Met gebruik van de vis grillrooster en een topping van Chimichurri. was het makkelijk te bereiden viel het goed in de smaak!
De combinatie van zoet, spicy & fris mag je niet missen!
Gamba's van de gril zijn vaak een liefhebber voor velen. Ben jij ook gek op vis? Dan is dit recept perfect voor jou! Gril de gamba's met behulp van ons handige vis grillrooster en het BBQ'en wordt een feestje. Met de zelfgemaakte Chimichurri saus als topping creëer je echt een smulgerecht. Bereid tijdens het grillen van de Gamba's ook deze saus voor en je hebt een heerlijke combinatie!
Haben Sie auch ein leckeres Rezept? Und würden Sie es gerne mit uns teilen?
Senden Sie uns eine E-Mail und wir stellen es online.
Sehen Sie sich unsere anderen Rezepte auf unserer Rezepte Seite!
Wat heb je nodig voor deze Gegrilde Black Tiger Gamba's met Chimichurri?
Für vier Personen:
BBQ Outdoor-Kochherd VUUR LAB. (Diesmal haben wir mit dem XL gekocht)
Briketts, Holzkohle und Anzündhölzer
Verse of diepvries Black Tiger Gamba's
Een kom voor de Chimichurri
Frühlingszwiebel
Knoblauch
Verse peper
Fenchel
Platte peterselie
Sonnenblumenöl
Zout en Pfeffer (naar smaak)
Limoensap
Vorbereitung
Zorg ervoor dat de Black Tiger Gamba's van te voren al wat uurtjes in goed zout water hebben gelegen.
Geef het brikettenrooster zijn plaats in de BBQ buiten kookkachel.
Füllen Sie den Grillanzünder mit Kohlen, Briketts und Anzündholz und warten Sie etwa 20 Minuten, bis er bereit ist, den Grill anzuwerfen.
Leeren Sie die Grillanzünder auf den Brikettrost.
Plaats de Black Tiger Gamba's in de vis grillrooster en gril ze direct boven het vuur.
Houdt de Gamba's in de gaten en start met het maken van de Chimichurri.
Snij de bosui in stukjes en doe het in de kom.
Vergeet niet de knoflook, verse peper, venkel en platte peterselie!
Voeg wat zonnebloemolie en olijfolie toe.
Als extra kan je een schepje spice sojasaus toevoegen en wat zout en peper naar smaak.
Maak de Chimichurri af door verse limoensap toe te voegen.
Start met alles door elkaar roeren en laat het even staan zodat de smaken zich kunnen binden.
Serveer de Gamba's op een bord en kies voor smakelijke Chimichurri als topping!