OFYR acties bij het VUUR LAB. - Het VUUR LAB.®
Lader Brandlabor
Icon Outdoor-Küchen
Der Experte für Kochen und Feuer im Freien
Ikone Marken
Kostenloser Versand ab 75 €
Fink
Anschließend mit Klarna bezahlen

Juni-Rabatt im Fire LAB. - 5% Rabatt auf den gesamten Webshop* - Code verwenden Sommer Bammel5

OFYR acties bij het VUUR LAB.

OFYR acties bij het VUUR LAB.

Luxe OFYR Grill sets met hoge korting

Ben je een barbecue liefhebber? Of hou je van showcooking buiten? OFYR is de laatste nieuwe trend op terrassen en in tuinen wereldwijd.

Shop deze OFYR set nu met 10% korting
Voer bij het afrekenen de 10% kortingscode in (zie bovenzijde website) en profiteer van deze MEI ACTIE bij het VUUR LAB.®. De korting wordt direct toegepast.

De hele OFYR collectie biedt een hele nieuwe ervaring met buiten koken, die veelzijdiger is dan BBQ of grillen. De OFYR is een houtgestookte kookunit, die de kunst van het buiten koken op een hete plaat combineert met een breed assortiment assortiment om te grillen, pizza te bakken, churrasco te bereiden en nog veel meer. Bovendien heeft OFYR alles voor jouw modulaire buitenkeuken. Met harmonieus meubilair speciaal ontworpen voor buiten.

Heb je vragen over deze OFYR ACTIE? Bel of mail ons gerust!
Tel: 085-0608418
Mail: info@vuurlab.nl

Shop deze OFYR set nu met 10% korting!
Voer bij het afrekenen de 10% kortingscode in (zie bovenzijde website) en profiteer van deze MEI ACTIE bij het VUUR LAB.®. De korting wordt direct toegepast.
Wat zijn de verschillen tussen de OFYR Classic Corten 85 en de OFYR Classic Corten 85?

Zowel de OFYR Classic Corten 85 en de OFYR Classic Corten 100 zijn echte Eyecatchers in de tuin of op het terras!

Ze hebben beiden een groot kookoppervlak en het koken op beide toestellen is heel laagdrempelig.

Allebei creëren ze een unieke sfeer

Het samenzijn rondom de OFYR creëert een sterke verbinding, iedereen kan rond de plancha staan en mee doen met koken!

Bij de keuze tussen de 85 en 100 zijn de volgende criteria relevant.AANWEZIGE RUIMTEOFYR-kooktoestellen zijn volumineus, dus een behoorlijke ruimte is vereist. Het 85 kooktoestel is in die zin net iets handzamer dan het 100 kooktoestel, al is het verschil niet heel groot. Het 85 kooktoestel oogt iets ranker.

Groepsgrootte 

Het kookoppervlakte van de OFYR Plancha's is in ieder geval sowieso erg groot vergeleken met een traditionele barbecues.

Het aantal personen dat ermee bediend kan worden hangt af van de gerechten die je gaat bereiden met de OFYR. Bij simpele gerechten zoals bijvoorbeeld een satéetje of hamburgers etcetera, is de OFYR Classic Corten 85 Plancha geschikt voor 30-40 personen en de OFYR Classic Corten 100 Plancha voor 50-60 personen.

Wil je een uitgebreid diner koken, dan geldt 10-12 resp. 15-20 personen waarbij het aantal personen toeneemt naarmate de ervaring van de Outdoor Chef groter is :).

Zubehör
Met uitzondering van de Brazilian Grill (alleen voor de 100 versie) zijn alle kookaccessoires voor zowel de OFYR Classic Corten 85 als de OFYR Klassischer Corten 100 kooktoestellen beschikbaar.

GRILL-SET OFYR
Bestel de mooiste OFYR accessoires bij het VUUR LAB.

Breid je bestaande OFYR set uit met de mooiste accessoires!

Ontdek de collectie en bestel ze met gemak online bij het VUUR LAB. Alles is direct uit voorraad leverbaar.

Pizza oven 85 of 100

Neem de tijd om zelf de lekkerste pizza's te bereiden op de OFYR Classic Corten 85 of de OFYR Classic Corten 100.

De pizza oven van OFYR leent zich met haar natuurlijke houtvuur als geen ander om heerlijke pizza’s te maken. De OFYR Pizza Oven heeft een praktische pizzaschep, een dubbelzijdig te gebruiken gietijzeren plaat, een pizzasteen die op de gietijzeren gelegd wordt en een dubbele stalen cloche waarvan de buitenste laag over de binnenste laag te draaien is. In de gietijzeren plaat zitten openingen waardoor de hitte uit de OFYR kookeenheid in de cloche kan circuleren en de pizza snel verhit. Door de knop op de cloche te draaien kan je de grootte van de opening tussen de binnenste en buitenste laag van de cloche bepalen. Hoe groter de opening, des te meer luchtcirculatie en des te meer hittevorming.

LET OP: De Pizza oven is heet!
Draag altijd hittebestendige handschoenen om de knop te draaien. De knop wordt echt gloeiend heet.

Vanzelfsprekend kan de pizza oven ook als gewone oven gebruikt worden. Bij het maken van pizza’s wordt de pizzasteen op de gladde zijde van de gietijzeren plaat gelegd. De andere zijde van de plaat is geribbeld en kan als grillplaat gebruikt worden. De OFYR Pizza-Ofen is verkrijgbaar als accessoire voor zowel het OFYR 85 als 100 kooktoestel. De grillplaat voor de pizza oven is op maat gemaakt voor het bijhorende OFYR kooktoestel.